Velkommen til Horsens Statsskole

Her kan du læse velkomstbrevet, som alle nye elever modtager via e-boks.

Læs her om egenbetalingen for STX og for HF.

Vi minder om, at elever der begynder på HF efter 9.klasse, skal eftersende deres  afgangsbevis fra 9.klasse.

Som studerende på en ungdomsuddannelse er det muligt at søge SU og Ungdomskort.

På første skoledag får du udleveret bøger. Du kan læse om reglerne for bogudlån her.

Du vil som ny elev blive bedt om at tage stilling til, om skolen må anvende nærbilleder af dig på hjemmesiden, i brochurer, på Facebook og Instagram. Du kan læse samtykkeerklæringen her og vi opfordrer til, at du taler om den med dine forældre.

Vi indhenter ligeledes samtykke til, at vi i forbindelse med studieture må videregive persondata til rejseselskaber. Samtykkeerklæringen kan du se her.

I ugen op til skolestart, vil du på din email modtage et brev med login oplysninger til skolens trådløse netværk og til Lectio, der er skolens kommunikationssystem.

Vi glæder os til at tage imod alle nye elever mandag d. 12.august 2019 kl. 9.00.