Fra 2021 samles Horsens Statskole og Horsens Gymnasium på ét gymnasium.

Det nye gymnasium skal hedde Horsens Gymnasium og HF. Navnet samler både geografien og det samlede uddannelsesperspektiv. Det har været undersøgt, om det er muligt at bygge et helt nyt gymnasium på en ny adresse, men denne løsning er for dyr. Derfor indebærer sammenlægningen, at de to gymnasier flytter sammen på Studentervænget 2 i Horsens. Det sker efter den nuværende plan fra august 2021.

I efteråret 2018 havde vi et informations- og dialogmøde om sammenlægningen og dennes betydning for Statsskolens naboer. Nu vil vi gerne indbyde til et opfølgende nabomøde, hvor vi fortæller om status på byggeprocessen.

Til mødet vil vi forklare, hvor langt de to skoler er i arbejdet med at projektere den nødvendige udbygning af Horsens Statsskole, herunder parkerings- og trafikforhold.

Det er ikke nødvendigt med  tilmelding – mød blot op i skolens aula.

Dagsorden for mødet:

• Velkomst ved rektor Flemming Steen Jensen, Horsens Statsskole
  • Baggrunden for sammenlægningen af Horsens Gymnasium og Horsens Statsskole ved de to bestyrelsesformænd Helle Vestergaard og Ulrik Kragh
  • Præsentation af byggeprocessen og udvidelsen af Horsens Statsskole ved bygherrerådgiver Lene Neerup Melchiorsen, Arkitema Architects
  • Mulighed for spørgsmål til byggeri og proces

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Studentervænget 2.

Venlig Hilsen

Flemming Steen Jensen