Rektor til Horsens Gymnasium & HF er valgt

De to bestyrelser på Horsens Gymnasium og Horsens Statsskole har valgt Flemming Steen Jensen som kommende rektor på Horsens Gymnasium & HF med tiltrædelse d. 1.1.2020.

”Med Flemming som leder får byens gymnasium et rigtigt skolemenneske og en erfaren leder”, siger Helle Vestergaard, bestyrelsesformand for Horsens Gymnasium. Hun forsætter, ”det har været vigtigt for de to bestyrelser at finde den rigtige person til jobbet gennem en grundig og åben proces. Der har været 16 kvalificerede ansøgere til stillingen, og bestyrelserne har haft henholdsvis 7 og 4 til 1. og 2. samtalerunde”.

Flemming Steen Jensen kommer fra stillingen som rektor på Horsens Statsskole.

Hovedopgaven for den nye rektor bliver sammen med medarbejdere og elever at realisere visionen om at skabe et endnu stærkere STX- og HF-tilbud med høj faglighed og et motiverende og attraktivt lærings- og ungdomsmiljø igennem den forestående fusion. Horsens Gymnasium og HF får adresse på Studentervænget 2, hvor et omfattende byggeri vil skabe helt unikke rammer for det nye gymnasium.

”Bestyrelserne er sikre på, at Flemming Steen Jensen kan forene de stolte og gode traditioner på Horsens Gymnasium og Horsens Statsskole og positionere Horsens Gymnasium & HF som en stærk og solid uddannelsesinstitution og et dannelsesmæssigt fyrtårn i Horsens”, siger Ulrik Kragh, bestyrelsesformand for Horsens Statsskole.

Flemming Steen Jensen udtaler: ”Jeg er stolt og glad over at få tilbudt jobbet”. Han glæder sig til at komme i gang med arbejdet, som er vigtigt for elever, medarbejdere og lokalsamfundet i Horsens og Hedensted kommuner.

For yderligere information kontakt:

Helle Vestergaard, bestyrelsesformand for Horsens Gymnasium tlf. 42 14 74 80