Driller tallene?

Hos matematikvejledningen kan du få hjælp, hvis du har:

• Matematikvanskeligheder, der gør det svært for dig at følge med i de naturvidenskabelige fag
  • Specifikke matematikvanskeligheder, der gør, at du har problemer i din hverdag, fx med at betale i et supermarked, aflæse en køreplan, læse et kort, komme til tiden og meget mere

Vi screener og tester dig, så vi kan finde ud af, hvilken hjælp du har behov for.

Tilhører du gruppen med specifikke matematikvanskeligheder, er det muligt at søge studiestøttetimer til kompenserende undervisning 4 gange om ugen i en længere periode.

Anderledes undervisning

Undervisningen ligner ikke almindelig matematikundervisning, men fokuserer på at give dig mentale billeder af tal, regnearter og andre matematiske begreber.

Tilhører du gruppen med matematikvanskeligheder, tilbyder vi dig et introduktionsforløb, hvor du sideløbende med den daglige undervisning modtager ekstra undervisning. Denne undervisning foregår på et lille hold (10-15 elever) og strækker sig over 4 uger med 3 lektioner (på hver 1,5 time) pr. uge. Formålet med dette forløb er at bringe dig på niveau med dine klassekammerater, og efter forløbet kan du indgå på lige fod med de andre elever i den daglige matematikundervisning.

Du er altid velkommen til at henvende dig til matematikvejledningen, hvis du føler, at du har problemer med matematikken. Send blot en besked i Lectio til Signe Stougaard (SS) eller Louise Pold Kruse (LK). Så vil du blive tilbudt en samtale og en test i matematikvejledningen, som ligger ved siden af kantinen.

Louise Pold Kruse

Matematikvejleder & lærer