Studie og ordensregler

På Horsens Statsskole gør vi alt for at sikre, at du som elev har det bedste mulige studiemiljø, så du kan få det optimale ud af din studietid – både socialt og fagligt.

Derfor har skolen nogle regler, som hjælper med til at skabe trivsel mellem elever, et godt forhold til lærere samt en fornuftig brug af skolens faciliteter.

Vi har en forventning om, at vores elever er ved at være voksne, og dermed vil være indstillet på at hjælpe os med at:

• Skabe et inspirerende og udbytterigt studiemiljø ved aktiv deltagelse i undervisningen og bidrag til undervisningens forløb.
  • Tage hensyn til hinanden og holde en god tone.
  • Behandle bygninger, inventar, bøger, IT-udstyr og lignende hensynsfuldt.
  • Hjælpe med til at holde orden på skolen, for eksempel ved at sørge for, at service bliver i kantinen, ved ikke at smide skrald rundt omkring og ved at huske at stole op.

Læs vores fulde regelsæt her.

Læs skolens vedtægter her.