Bogdepot

Åbningstider i bogdepot:

Mandag og torsdag: 9.30-9.50 og 11.20-11.50

Bogdepotet ligger i kælderen bag lærerværelset.

Regler for bogdepotet:

Der er ingen selvbetjening for elever i bogdepotet, da alle bøger skal registreres af depotets medarbejdere.

Husk at medbringe dit studiekort når du skal låne og aflevere bøger.

Alle bøger SKAL afleveres i bogdepotets åbningstid, da de skal registreres af en medarbejder. Hver gang du aflevere en bog, vil du modtage en besked i Lectio, det er din kvittering for aflevering. Du skal selv sørge for at tjekke, du modtager denne besked, hvis ikke så kontakt bogdepotet hurtigst muligt.

Låner du dine bøger ud, skal du selv sørge for at få dem tilbage. Bogdepotet kan ikke se at netop denne ene bog tilhøre dig, men kun at du er registreret for et eksemplar med denne titel.  Det vil sige, hvis den bog du har lånt ud, bliver afleveret af en anden, slettes den IKKE på din bogliste, men hos den elev som aflevere bogen, og du vil derfor stadig hæfte for den.

Ved eventuelle spørgsmål, eller andet uden for åbningstiden, kan der skrives til “bogdepot” i Lectio.

Bogdepotet opfordrer dig til jævnligt at tjekke din bogliste i Lectio. Vær opmærksom på eventuelle afleveringer.

Husk også at tjekke dine beskeder i Lectio. Bøger der ikke afleveres, skal erstattes.