Musical

I alle lige år opfører Horsens Statsskoles elever vores stort opsatte musical og i de seneste år er følgende musicals blevet opført:

• 2010 Hair
  • 2012 Alice på eventyr
  • 2014 Cabaret.
  • 2016 The Magic Bullets
  • 2018 Romeo og Julie

Romeo og Julie

I januar 2018 fremfører Horsens Statsskole “Romeo og Julie”. I skolens version følges Shakespeares tekst med enkelte omskrivninger og tilføjelser, tilsat en masse musik, dans og moderne scenografi.

”Romeo og Julie” er en fortælling om to unge elskende, som ikke kan få hinanden, da familierne er i intern strid med hinanden. De to unge kæmper for deres kærlighed, men det ender med døden.

Hele efteråret træner skuespillere, Big band, small-bandet, dansere og kor med at få opsat endnu en fantastisk muscial. Senere går scenografer, lys- og lydfolk i gang med forberedelserne. Op mod 200 af skolens elever er involveret i musicalen i et fællesskab og samarbejde på tværs af skoleformer, årgange og klasser.

Vi glæder os til at slå dørene op for publikum d.1., 2. og 3. februar.