Big Band

Big Bandet på Horsens Statsskole består af dygtige og engagerede musikelever fra alle årgange. Alle, der spiller på et blæserinstrument, kan være med i skolens Big band. Desuden er der en rytmegruppe, som består af guitar, bas, trommer og klaver, så er du den slags musiker, kan du også være med.

Big Bandet øver hver mandag kl. 13.30 – 15.00 i det store musiklokale.

Bandet optræder ved forskellige lejligheder på skolen f.eks. til skolens juleafslutning, den store skolefest med lanciers i marts og er desuden en vigtig del af skolens musical.
Vil du gerne være en del af det berømte Big Band, så skal du blot sige det til en musiklærer ved skoleårets begyndelse. Første øvegang er omkring 1. september.

Repertoiret er rytmisk musik hovedsageligt inden for jazz-genren. Big Bandet ledes af legendariske Anne-Sophie Thykjær, som har været leder af Horsens Statsskoles Bigband i over 25 år, og som desuden er tidligere elev fra Statsskolen. Til daglig er hun musiklærer i Odder Musikskole og Horsens Musikskole samt leder af Hovedgård Skoleorkester.

Forårskoncert

Skolens musikhold, bigbandet og andre ensembler optræder ved forårskoncerten, som foregår hvert år i, ja, foråret. Her inviteres forældre og andre interesserede altid til at komme som publikum. Næste forårskoncert afholdes 25.april 2018 kl. 19.00.