Fagpakker på HF 2019/20

Som HF studerende tilrettelægger du med dit valg af fagpakke, selv din uddannelse og målretter din hf mod din drømme uddannelse.

Horsens Statsskole tilbyder 3 forskellige hf-fagpakker. Din hf eksamen giver dig adgang til en række af korte og mellemlange videregående uddannelser. En hf uddannelse består af en række obligatoriske fag, som alle på hf skal have, og to obligatoriske fag – det som kaldes fagpakken. Du skal vælge din fagpakke på andet semester og have undervisning i fagpakkefagene på uddannelsens andet år. Du kan se en oversigt over hf uddannelsen på Horsens Statsskole her

 

Velfærd

Fagpakken henvender sig til dig, som har interesse for samfundsforhold, politik og matematik.  I 2. hf vil du med denne fagpakke få både samfundsfag og matematik på B-niveau.

Læs mere

Sundhed

Fagpakken henvender sig til dig, der ønsker en uddannelse inden for de sundhedsfaglige uddannelser. I 2. hf vil du med denne fagpakke få biologi på B-niveau.

Læs mere

Sport

Fagpakken er for dig, der interesserer sig for forholdet mellem kroppen og psyken og er optaget af både den fysiske og psykiske sundhed. I denne fagpakke vil du få psykologi på C-niveau og idræt på B-niveau. Du skal derfor vælge idræt på C-niveau i 1.semester.

Læs mere

Pædagogik

Denne fagpakke er for dig, der har drømme om en uddannelse som pædagog eller lærer. I særligt tilrettelagte undervisningsforløb og gennem linjeprojekter vil fokus være på arbejdet med mennesker, og hvordan man kan udvikle, støtte og uddanne mennesker.

Læs mere

Velfærd
Velfærd

Samfundsfag B

Matematik B

Valgfag: et C-valg

Sundhed
Sundhed

Biologi B

Psykologi C

Valgfag: et B-valg

Sport
Sport

Idræt B

Psykologi C

Valgfag: et B-valg

Pædagogik
Pædagogik

Samfundsfag B

Psykologi C

Valgfag: et B-valg

Bliv elev på Horsens Statsskole

Overvejer du, om Horsens Statsskole skal være dit fremtidige gymnasium? Så læs mere om hvordan du bliver optaget her.