Et styrket HF

Vælger du at læse HF, får du en uddannelse, hvor du skal vælge en fagpakke, som er opbygget i semestre og med eksamener hvert halve år. Uanset hvilken fagpakke du vælger, så forbereder HF dig til at læse videre.

På Horsens Statsskole er vi stolte af vores HF. Vi mener, det giver en helt særlig stemning og uddannelsesmiljø, at vi har både HF og STX studerende under samme tag. Det er vigtigt, at vores elever får de bedst mulige forudsætninger for videre uddannelse, og derfor har vi særligt fokus på, at lave den bedst mulige HF-uddannelse til dig.

Eksempelvis har vi i flere år afsat flere lærerressourcer i dansk, engelsk og matematik, som måske er de vigtigste fag for din videre uddannelse. Det betyder, at du er sikker på at blive udfordret på netop dit niveau.

På Horsens Statsskole har vi sammensat vores fagpakker, så de giver dig mulighed for at læse videre på de uddannelser, der er i Horsens. Du kan læse mere om HF uddannelsens opbygning og se vores oversigt over fagpakker her og også læse om HF i vores hæfte over vores samlede uddannelsestilbud her

Du kan via linket her se hvad din HF med de fagpakker du vælger, giver adgang til.

Bliv elev på HF

1. semester 2. semester 3. semester 4. semester
Obligatoriske fag
Dansk A x x x x
Engelsk B x x x
KS (Historie B, Religion C, Samfundsfag C) x x x
NF (Biologi C, Kemi C, Naturgeografi C) x x
Matematik C x x
Valgfag­ (c-niveau) x

Obligatoriske fag

På HF-uddannelsen er der en række obligatoriske fag, som du skal have som HF studerende. Du kan se hvilke, og hvornår du har fagene i tabellen til venstre.

">
Se alle fagene på Horsens Statsskole her