Sportscollege Horsens

Sportscollege Horsens er et spændende tilbud til dig, som har ambitioner og talent, og gerne vil udvikle dine idrætsfærdigheder i et unikt elitemiljø med moderne faciliteter samtidig med, at du tager en 10. klasse, HHX, HTX, erhvervsuddannelse eller en almen gymnasial uddannelse i Horsens.

Sportscollege Horsens blev dannet i august 2006 i et samarbejde mellem Horsens Kommune samt en række sportsklubber og uddannelsesinstitutioner i Horsens.

Vores motto er Professionel for livet, hvilket vi tager meget alvorligt. Inden for de forskellige sportsgrene, tilbyder vi veluddannede og meget kompetente trænere, ligesom vores træningsfaciliteter er nye og toptrimmede, hvor størstedelen af idrætsgrenene er tilknyttet Forum Horsens og CASA Arena Horsens.

Ved at vælge Sportscollege Horsens, får du:

• En hverdag, hvor sport og uddannelse kombineres
  • Skemalagt morgentræning to morgener fra kl. 8.00 til 9.30
  • Transport til dit uddannelsessted efter endt morgentræning
  • Træning af veluddannede og kompetente trænere
  • Adgang til fysioterapeut og fysisk træner
  • Adgang til styrketræningsfaciliteter
  • Flotte træningsfaciliteter
  • Sportslig udvikling, både teknisk, taktisk og fysisk
  • Nye venner, der har samme mål og interesser som dig

På Horsens Statsskole kan du vælge Sportscollege på følgende to studieretninger i skoleåret 2017/18:

.
Naturvidenskabelig:

Biotek A – Matematik A – Fysik B

Samfundsvidenskabelig
:

Samfundsfag A – Engelsk A

Her kan du finde et ansøgningsskema til Sportscollege Horsens.
Ønsker du at høre mere om Sportscollege Horsens indenfor netop din sportsgren, er du meget velkommen til at kontakte daglig leder på Sportscollege Horsens Jan Løth på mail dagligledersch@gmail.com.

Her kan du læse mere om optagelse på Sportscollege Horsens.

Bliv elev på Horsens Statsskole

Overvejer du, om Horsens Statsskole skal være dit fremtidige gymnasium? Så læs mere om hvordan du bliver optaget her.