Horsens Statsskole

Her kan du læse om, hvem vi er, og hvad vi står for på Horsens Statsskole. Du kan også se hvilke idéer og visioner, skolens undervisning og struktur bygges på.

Desuden kan du her finde svar på en masse spørgsmål om skolen som for eksempel; hvor mange elever går  på skolen, hvornår holder skolen ferie, hvordan ser mine nye lærere ud, og hvordan finder jeg vej.

Læs mere om skolen i vores brochure

Vores vision

Horsens Statsskole prioriterer pædagogisk nytænkning under hensyntagen til elevernes baggrund og behov.

Det foregår i tidssvarende undervisningsmiljøer med gode forudsætninger for læring på alle faglige niveauer og med tanke for udviklingen af undervisningsformer inden for IT.

Horsens Statsskole vil være en skole med høj medarbejdertrivsel, fagligt og socialt, for at sikre engagerede medarbejdere og fleksibilitet i samarbejdet.

Horsens Statsskole prioriterer samarbejdet med andre skoler og skoleformer højt, som et middel til at fremme pædagogisk udvikling, helhedssyn på uddannelse og maksimal udnyttelse af ressourcer. Skolen vil være på forkant med udviklingen på dette felt.

Bliv elev på Horsens Statsskole

Tilmelding til skolen foregår via optagelse.dk. Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen er du velkommen til at kontakte os.