Optagelse på Horsens Statsskole

Hvis du ønsker at blive elev på Horsens Statsskole, så lad os guide dig på vej! Læs her, hvad du skal gøre for at søge ind, og hvordan optagelse på Horsens Statsskole foregår – fra du beslutter dig for at søge ind, til du er startet på skolen. Se også, hvilke datoer du skal holde øje med.

Skolestart

På din første skoledag vil du blive modtaget af introudvalget. Her møder du dine kommende klassekammerater, nogle af lærerne og dine introværter. Introværterne er elever på skolen, som hjælper dig og de andre nye elever med at falde til og komme ind i livet på Horsens Statsskole.

De første par uger er introuger, og her vil foregå forskellige faglige og sociale aktiviteter. Vi gør meget for, at du skal føle dig velkommen fra start og føle dig godt tilpas blandt nye venner og lærere. Introforløbet afsluttes med en sportsdag for hele 1.årgang og en introfest.

Optagelse på STX

Overvejer du at søge ind på Horsens Statsskole? På denne side kan du finde information, der er relevant for dig, som drømmer om at gå på STX på Horsens Statsskole.

Optagelse på HF

Overvejer du at søge ind på Horsens Statsskole? På denne side kan du finde information, der er relevant for dig, som drømmer om at gå på HF på Horsens Statsskole.

Bliv elev på Horsens Statsskole

Tilmelding til skolen foregår via optagelse.dk. Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte os