Velkommen til Horsens Statsskole

Her på siden har vi samlet nyttige informationer om hvordan skolestarten forløber.

Velkomstbrev til alle nye elever kan du læse her

Her kan du læse om egenbetalingen for STX og for HF og rektors påmindelse om, at begynder du på HF efter 9.klasse, så skal du eftersende dit afgangsbevis.

Da der er udgifter forbundet ved at begynde på en ungdomsuddannelse  så skal du naturligvis også læse, hvordan du søger SU og Ungdomskort

På første skoledag for du udleveret bøger. Du kan læse om reglerne for bogudlån her

Endelig så vil du som ny elev også blive bedt om at tage stilling til, om du vil give tilsagn til at skolen må anvende nærbilleder af dig på hjemmeside, i brochurer og på Facebook. Du kan læse samtykkeerklæringen her og vi opfordrer til at du taler om den med dine forældre.

Vi glæder os til at tage imod alle nye elever mandag d. 13.august kl.9.00!