Besøg os

Du skal være meget velkommen til at komme og se nærmere på Horsens Statsskole, inden du beslutter dig for, om det er her, du vil søge ind!

Vi har flere forskellige tilbud. Benyt dig endelig af et eller flere af dem. Det giver både god mulighed for at fornemme stemningen på Horsens Statsskole og for at få en bedre idé om, hvad gymnasiet indebærer, og om det er noget for dig.

Kontakt os her

Uddannelses­messe Horsens

Årets uddannelsesmesse i Horsens er afholdt i september. Vi håber, du havde mulighed for at besøge os på messen og for at høre om vores to stærke uddannelser og vores gode studiemiljø. Vi ses forhåbentligt til uddannelsesmessen i efteråret 2018.

Åbent hus 22.januar 2018 kl.19.00

I januar inviterer vi alle afgangselever fra folkeskolerne til Åbent Hus, når de skal vælge hvilken uddannelse og hvilket uddannelsessted de ønsker at blive en del af.
Skolen vil være fyldt med informationsboder og fagorienterede aktiviteter, som vil give dig den bedste indføring i, hvorfor du skal vælge Horsens Statsskole som dit fremtidige gymnasium.

Brobygning

I 8. og 10. Klasse kan du komme ud på skolen og prøve kræfter med gymnasielivet.