Besøg os

Du skal være meget velkommen til at komme og se nærmere på Horsens Statsskole, inden du beslutter dig for, om det er her, du vil søge ind!

Vi har flere forskellige tilbud. Benyt dig endelig af et eller flere af dem. Det giver både god mulighed for at fornemme stemningen på Horsens Statsskole og for at få en bedre idé om, hvad gymnasiet indebærer, og om det er noget for dig.

Kontakt os her

Uddannelses­messe Horsens

På uddannelsesmessen, 26. oktober 2019 i Forum Horsens har du som kommende ansøger, til enten STX eller HF, mulighed for at høre om de mange uddannelsesmuligheder vi kan tilbyde på Horsens Gymnasium og HF – sammenlægningen af Horsens Statsskole og Horsens Gymnasium.

Vi har to stande. En for STX og en for HF og begge steder kan du få vejledning og information om vores studieretninger og fagpakker, og møde elever som kan fortælle om det gode studiemiljø på skolerne.

Åbent hus 20.januar 2020 kl.19.00

I januar inviterer vi alle afgangselever fra folkeskolerne til Åbent Hus, når de skal vælge hvilken uddannelse og hvilket uddannelsessted de ønsker at blive en del af.
Skolen vil være fyldt med informationsboder og fagorienterede aktiviteter, som vil give dig den bedste indføring i, hvorfor du skal vælge Horsens Statsskole som dit fremtidige gymnasium.

Lørdag 1.februar kl.10.00 – 12.00 holdet vi et mindre arrangement målrettet efterskoleelever og deres forældre.

Brobygning

I 8. og 10. Klasse kan du komme ud på skolen og prøve kræfter med gymnasielivet.