Elev på Horsens Statsskole?

Overvejer du, om Horsens Statsskole skal være dit fremtidige gymnasium? Kig med her på siden, og lad os hjælpe dig på vej. På vores hjemmeside finder du informationer om studieretninger, livet på skolen, vores lærere og en hel masse andet. Hvis du ikke har fået svar på dine spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os her.

Fællesskab og højt til loftet

Som ny elev lærer du hurtigt Horsens Statsskoles særlige stemning at kende. Vi er kendt for at have et åbent, kreativt og mangfoldigt studiemiljø med højt til loftet og plads til forskelligheder. Det betyder, at du vil møde mange forskellige unge mennesker her på skolen, og at din undervisning vil være præget af afslappet alvor. Vores morgensamlinger og fællesarrangementer er nogle af de aktiviteter, der er med til at give et godt fællesskab både elever imellem og med lærerne.

Åbent Hus

Vi holder åbent hus for alle interesserede d.22. januar 2018 kl. 19.00 på Horsens Statsskole.

Besøg os også på Uddannelsesmessen i Forum Horsens i efteråret 2018.

Varieret undervisning

På Horsens Statsskole er der stor variation i den daglige undervisning. Den almindelige klasseundervisning veksler med projektperioder, tværfaglige forløb, ekskursioner, virksomhedsbesøg og studierejser.
I mange fag er der både teoretiske og praktiske opgaver, f.eks. eksperimentelt arbejde i de naturvidenskabelige fag og forskellige produktioner i de kunstneriske fag.

Bliv elev på Horsens Statskole

Tilmelding til skolen foregår via optagelse.dk. Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen er du velkommen til at kontakte os