Fagpakken Sport

Fagpakken er for dig, der interesserer sig for samspillet imellem krop og psyke og gerne vil blive klogere på, hvorfor mennesker tænker og handler som de gør. Måske drømmer du om en uddannelse, hvor du kan og skal bruge din krop og være fysisk aktiv? Undervisningen og særligt tilrettelagte projekter og samarbejder med de uddannelsesinstitutioner som udbyder relevante uddannelser, vil forberede dig på hvordan det er,at studere en sådan uddannelse.

I denne fagpakke vil du i 2. hf få idræt på B-niveau og du skal derfor vælge idræt på C-niveau i 1.semester. Du kan se her hvilke uddannelser din hf eksamen med fagpakken sport giver adgang til.

Fag 1. semester 2. semester 3. semester 4. semester
Fagpakke fag
Idræt B X X
Psykologi C X X
Obligatoriske fag
Dansk A X X X X
Engelsk B X X X
Historie B X X X
Religion C X X X
Samfundsfag C X X X
Biologi C X X
Kemi C X X
Naturgeografi C X X
Matematik C X X
B-valgfag x x

Studievejledning

Du kan altid henvende dig til vores studievejledere, hvis du har brug for råd og vejledning vedrørende dit valg af uddannelse. Tryk her

E-mail: studievejledning@hs-gym.dk

Alle skoledage fra kl. 07.45 – 12.00 og 12.30 – 14.00

Bliv elev på Horsens Statsskole

Overvejer du, om Horsens Statsskole skal være dit fremtidige gymnasium? Så læs mere om hvordan du bliver optaget her.